Auto lån – at få den bedste rente

Når det kommer til finansiering af en ny bil køb, ender de fleste mennesker med at betale til høj en rente for deres auto-lån. Den brede humør af auto finansiering muligheder til rådighed for nye bilkøbere, betyder, at du kunne ende med at betale tusindvis af dollars i ekstra finansieringsomkostninger for samme køretøj, hvis du ikke mener, at alle dine muligheder.
Her er hvordan du får den laveste auto finansiering sats:
Få en kopi af din kredit rapport og kredit score. Nøje gennemgå din kredit-fil for at afgøre, om det indeholder fejl. Korrigere eventuelle urigtige eller negative oplysninger fra din kredit rapport vil hjælpe dig med at få en lavere rente. At vide præcis, hvad din score er vil hjælpe dig, når det drejer sig tid til at forhandle din auto lån med din forhandler eller bank.
Kontakte lokale nbanks, kreditforeninger og Bilforhandlere og få deres rentesatser og vilkår før du begynder at besøge forhandlere. De fleste auto forhandlere modtager provision på de lån, de finansiere. Hvis ikke du er forsigtig, kan at provision til forhandleren betyde du betale en højere auto lån rente end du ville gøre hvis du fik lån via din bank eller kreditforening.
Hvis du har dårlig kredit eller ingen kredit, bør du altid prøve og få et lån fra bank eller kreditforening du er i øjeblikket har et forhold til. I de fleste tilfælde er bankerne villige til at arbejde med etablerede kunder. Hvis din bank ikke er villige til at hjælpe dig websites som Auto lånefinansiering (www.auto-loan-financing.info) har specialiseret sig i “dårlig kredit auto lån”. I de fleste tilfælde på linje hjælpe långivere dig med at finde en lavere rente end kan opnås gennem en bilforhandler, der giver finansiering til folk med dårlig kredit.
Bruge en automatisk lån regnemaskine til at anslå, hvad dit lån koster hver måned. Det sparer dig tid at anskue køretøjer du ikke kan råd til,
Shoppe rundt og sammenligne tilbud og finansiere satser. Du vil aldrig få den bedste mulige auto lån sats ved at tilfældigt vælge en bilforhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.