Hvad er en NFT, og hvad gør den?

Har du nogensinde spekuleret på “Hvad er en NFT?” Du er ikke alene. Det er meningen at lette decentraliseringen i penge ved at tillade folk at handle NFT’er uden behov for en central myndighed. NFT’er er digitale tokens, der repræsenterer virtuelle tomter eller jord. Disse tokens kan købes og kan bruges til at købe fast ejendom eller gøre dem til fortjeneste. Det er ikke muligt at investere i fysiske aktiver af værdi i det virkelige liv på grund af jurisdiktionsbegrænsninger.

Du kan lave ikke-fungible digitale tokens fra ethvert digitalt aktiv. Mange af disse tokens oprettes via online markedspladser. Registrer dig først på en markedsplads, og vælg derefter, om du vil oprette en enkelt eller flere NFT’er. En NFT kan være unik og enestående, men flere samleobjekter giver dig mulighed for at frigive flere kopier.

Der er mange grunde til, at du måske køber en NFT. Andre vælger dem som samleobjekter. Andre bruger dem til investering. Andre er mere drevet af brandloyalitet. Nogle er motiveret af deres personlige smag. NFT’er, der er samlerobjekter, kan skabe et unikt fællesskab, der genererer salg. NFT’er, uanset dine motivationer, er værd at holde øje med.

NFT fungerer som bevis for ejerskab. Et ægthedscertifikat kan være en NFT. Det er en meget sikker måde at bekræfte ejerskab på. Dette gør det lettere at spore oprindelsen af medieartikler og reducerer chancen for, at de vil blive brugt af en tredjepart. NFT’er vinder popularitet på grund af dette.

Digitale filer kaldet NFT’er kan bruges til at identificere samleværker. Det var svært at spore digital kunst via internettet indtil de seneste år. Mellemmændene var ofte sårbare over for svig. NFT’er tillod legitimt onlinesalg. NFT’er af såkaldte blue chip-samlinger er solgt til rekordpriser. Fremtiden for kunst, samleobjekter og design ligger i hænderne kreative mennesker.

NFT køb og salg er forskellig fra andre valutaer. Selvom nogle børser accepterer kreditkortbetalinger, foretages de fleste transaktioner ved hjælp af kryptokurrency. Hver fortegnelse og platform har en anden transaktionsproces. Du bliver nødt til at søge efter den, der understøtter din kryptotegnebog. Forskellige markedspladser kan understøtte forskellige typer. For at købe NFT’er skal du først købe krypto og derefter betale et konverteringsgebyr.

Over syv tusinde typer vil være tilgængelige over hele verden i fremtiden. Selvom de fleste NFT’er er bygget på Ethereum, og mange andre er baseret på proprietære platforme, er nogle stadig bygget på Ethereum. NFT’er kan bruges til at repræsentere musik, videospilindhold og andet kreativt arbejde. NFT’er bliver mere populære blandt kunstnere og skabere. Men hvordan kan de gøre dette? Lær mere om NFT’er og deres fordele for dit arbejde.