Hvordan kan du gøre din Restaurant en vellykket Venture?

Oprette en vellykket Restaurant ved at overveje disse spørgsmål
Restaurationsbranchen er en hård forretning. Så hvis du overvejer at eje en restaurant, så pas på. Nye restauranter åbner dørene hver dag, men de fleste af dem gå fallit før andet år ruller rundt. Der er stor del af konkurrerende restauranter derude forårsager markedet for at blive oversvømmet. Hvis du forstår alt dette, men stadig ønsker at åbne Læs en restaurant så videre.
Placeringen bør spille en integrerende rolle i din restaurant palnning. Bestræbe sig på at finde et område, der vil have en masse trafik, fodgængere og bil. Kontroller, at der ikke er en gruppe af lignende restauranter fastklemte i dette område. Kæden restauranter tendens til at have omfattende reklamebudgetter og kan overskygge din markedsføring indsats. Tage tid til at overveje ethvert sted, især hvis det har en anden restaurant, der svarer til din mad, pris og andre kvaliteter.
Sætte din kunde servicestandarder som en topprioritet. Du betaler for hvad du får. Ikke være billige, når det kommer til service. Incitamenter for ansatte arbejder godt såsom indsamling af tips til at øge alles aflønning. Dette bidrager til at fremme personale tilfredsstillelse og nydelse. Hvis du har nogen ansatte, som ikke er villige til at dele deres tips, derefter ikke leje dem.
Især i begyndelsen når midlerne er lav, vil effektivitet enten gøre eller bryde din nye venture. Spildt mad, Smagspræparater, og personale tid virkelig spise i enhver potentielle fortjeneste og nogen med nogen erfaring i restaurationsbranchen ved, at avancen er små i bedste tider. Holde styr på hver statistik, du kan og være sikker på at følge op på eventuelle negative tendenser straks.
Gæster får en forventning om din restaurant mad, service og generelle erfaring. Sørg for at give dem en konsekvent og fornøjelig oplevelse, så de vil vende tilbage mange gange i fremtiden. For at opnå dette, skal du fokusere på detaljerne i uddannelse, fødevarer og tilberedning af mad. Hvis du prøver ud en anden kvalitet af ingredienser, gøre det i en speciel eller nye parabol. Må ikke rod med de gamle, betroede entrees, at kunder er vant til. Test de nye ingredienser og hvis de er succes kan du tilføje nye skålen til din almindelige menu.
Hvis du er seriøs om at åbne din egen restaurant, havde du hellere have en passion for virksomheden. Lange arbejdstider og skarp konkurrence vil tage sit præg på dig. Hvis dette er blot en investering, derefter overveje at gå med aktier eller investeringsforeninger. De forårsager langt færre hovedpine.
Det er bydende nødvendigt, at du indstiller din restaurant ud over pakken. Du skal derfor præsentere unikke fødevarer, service og samlede oplevelse. Hvordan kan du gøre dette? Nye menupunkter er et gennemgående tema i nye restauranter, men et unikt og banebrydende atmosfære vil oftest give bedre resultater. Tage springet med spændende menuindstillinger, der vil tantilize kunden. Folk elsker at være først til at forsøge noget unikt og fortælle alle om det.
Tjener en profit i restaurationsbranchen kan være så hårdt som at finde en nål i en hø stak. Men det kan ske. Være meget opmærksomme på hver dollar du bruger eller affald på useriøst ting. Hvis du finder en stor placering for din restaurant og have en effektiv personale vil du være godt på vej til en vellykket restaurant. Hvem ved, du kan være ejer af den næste hotteste restaurant i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.