Besluttende om aktier eller obligationer er rigtige for dig

Der findes et utal af investeringsmuligheder til potentielle investorer, men ikke alle af dem er ret til alle formål. De mest almindelige typer af investeringer er aktier og obligationer. Bestandene er aktier af individuelle virksomheder, mens obligationer er udstedt af regeringen investeringsfonde. Begge kan være stor for at starte i den investering marked, men du skal vide lidt om forskellen mellem to før du foretager din investering.

Bestande

Bestande kan hjælpe balance out en obligation tung portefølje ved at give diversificering

Aktieudbytte også modtage mere gunstig skattebehandling end bond udbetalinger.

Hvis du laver beslutningen om at lagrene kan være stedet for dig at sætte din investering dollars, skal du nu bestemme de primære formål med din bestand investering.

De to primære bestandene investering mål er indkomst og vækst. Du kan have en kombination af to i en bestand investering, men funktionerne er næsten aldrig lige. Med andre ord, selv om vækst og indkomst kan eksistere i en bestemt bestand investering, bør dit investment valg tage hensyn den primære styrke af bestanden.

Vækst lager vs. indkomst bestanden

Vækst bestand er lager i en virksomhed, der ikke betaler kontant udbytte, men i stedet geninvesterer fortjenesten i virksomheden. Ideen bag denne strategi er, at virksomheden fortsat vil vokse og blive mere rentable, kører den bestandene pris op.

Indkomst bestanden er bestanden i veletablerede selskaber, der ikke behøver at geninvestere deres indtjening i deres virksomheder og derfor bruge deres overskud til at udbetale udbytte til aktionærer. Indkomst bestanden er ofte mere dyrt fordi indtægt og sikkerhed af investeringen er større.

Gensidige fonde

Mange investorer investere i aktiemarkedet gennem investeringsforeninger. Gensidige fonde er professionelt forvaltet og er lettere at sprede dine investeringer i, hvilket gør dem mindre risikabelt end at investere i enkelte bestande. Du stadig nødt til at forske, hvilken type af materiel der bedst passer til dine mål, men den gennemsnitlige investor finder det mindre stressende at investere i aktiemarkedet gennem denne metode.

Obligationer

Obligationer, kommer selv om nogle anser dem “sikrere” end bestande, stadig med risici. Nogle bond fonde tilbyder lokkende udbetalinger men kan tage store chancer for at gøre det, herunder venturing i lavere kvalitet og længere varighed kreditter; Hvis din fondenes bindinger mister værdi, kan du se din vigtigste skrumpe, selvom du lommetyveri et sundt afkast. Kontrollere en fond kvartalsvise tab kan være en nem mÃ¥de at se, om du kunne mave en given fond kortsigtede tab. Der er intet galt med at gøre plads til nogle højere-fremstilling obligationsbaserede afdelinger rundt i periferien af din portefølje, men overveje disse indkomst-tunge midler skal side elementer pÃ¥ grund af deres større potentiale for volatilitet.

Og selv betale for høj kvalitet finansiel rådgivning kan være godt brugte penge, tror omhyggeligt før betale et salg afgift for en bond fund. Hvis du betaler en 3,75% belastning at købe en obligation fond (og det er en temmelig lav belastning), du give afkald på de fleste af dine første års indkomst betalinger fra get-go.

Enkelte obligationer vs Bond fonde

Mange investorer foretrækker at investere i enkelte obligationer i stedet bond fonde. Mens der er en rimelig kurs, hvis du køber Treasury securities eller måske endda meget høj kvalitet virksomhedsobligationer, giver det mening at vælge en professionelt forvaltet bond fond for alle andre typer af fastforrentede sikkerhed. Ikke kun bliver en investeringsforening tilbud du meget mere diversificering (og derfor lavere risiko) end du kunne få ved at købe enkelte obligationer, men mindre investorer, der køber og sælger enkelte obligationer er også på en stor ulempe, når det kommer til handel omkostninger.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.