Skattefordele vedtægter

Er det mindre beskatte for at indarbejde?

Nogle virksomheder kan synes at undslippe døden, men vil de nogensinde kunne undslippe skatter. Det betyder ikke, der ikke er nogle skattemæssige fordele derude, selv om, at kun selskaberne får. Virksomheder er fristet til at indarbejde en række årsager, men oftere og oftere, skatter er den vigtigste motivationsfaktor. Men hvorfor?

Tja, er det vigtigt at bemærke det samme at vedtægter kun betyder skattefordele for visse selskaber. For andre, kan skatter faktisk blive et større problem end de var før. Men, potentielt, du har meget at vinde-hvad du ikke betale i skat til regeringen-ved at indarbejde. Der er et par grundlæggende skattefordele, at virksomheder ofte stole på.

Den første er skatteudsættelsen. Alt dette betyder virkelig, er, at et selskab kan holde mere af sin indtjening. Hvordan kan dette være? Når et selskab bliver et corporation, det bliver en selvstændig enhed med sin ejer og dermed overholder forskellige regler end det gjorde før. Typisk, en ejer skal betale skatter direkte til regeringen om vedkommendes nettoindtægt. Men hvis den samme ejer har en corporation på hans eller hendes hænder, det er en helt ny boldgade. Corporation har forskellige skattesatser end sin ejer! Afhængigt af staten skal en virksomhed betale lidt at ingen indkomstskat. Du kan forvente, at indkomstskatten af et selskab vil være betydeligt lavere end en personlig indkomstskat.

Dette kan alle lyd meget gammeldags og tiltrækkende, men der er mere til historien. Græsset er ikke nødvendigvis grønnere på anden siden på grund af en plage kaldes dobbeltbeskatning. Dobbelt beskatning sker når både aktionæren og selskabet beskattes for forskellige overskud og gevinster. Især når en corporation likviderer, er dette et problem. (Som nye udbytte gøre sig kendt.) Der er måder at løse dobbeltbeskatning dilemma, men det tager ganske lidt af tanke og planlægning.

Uanset om du kører en virksomhed eller et selskab, skal du tænke på skatter på lang sigt. Ikke bare planlægger for i år og næste – tror langt ind i fremtiden og forudse problemer som dobbeltbeskatning. Som du overveje skattefordele vedtægter, Sørg for at også overveje de ulemper og ekstra komplikationer. Hvis du ønsker at få det bedste bang for din sorteper, når du optage, skal du spille en aktiv rolle i processen med at omdanne din virksomhed til et selskab. Og betyder, at du ikke kan tage for givet løfte om skattefordele.

Husk, at skatteret er også skiftende og skattemæssige fordele at generationer før du havde kan være ikke-eksisterende i dag, mens nye fordele kan tage deres plads. Det er tilrådeligt at holde sig ajour om hvad din staternes lovgivende forsamlinger kommer med fra år til år. Fordi hver enkelt virksomhed har sin egen personlighed og ambitioner og selvfølgelig nettooverskud, kan nogle skattefordele være mere disponibel end andre. Den eneste appel af skattemæssige fordele er at et selskab har bevaret flere af dets indtjening, så hvis iblanding koster dig penge i andre områder, vil du bemærke dette. Det er vigtigt at afveje alle omkostninger og fordele mod hinanden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.