Er du på SU? Spar penge på dine abonnementer

Hvis du er på SU, vil du formentlig gerne spare dig selv for nogle penge på dine månedlige abonnementer til forskellige ting. En måde at spare penge på hvor man i mange tilfælde ikke vil mærke det store til det i det daglige er på bl.a. mobilabonnementer, forsikringer samt internet. Det vil vi komme lidt nærmere ind på her i artiklen.

Mobilabonnement

Hvornår har du sidst tjekket op på, om du betaler for meget for dit mobilabonnement? Mange danskere vælge ikke at skifte deres mobilabonnement – men det kan faktisk være en god idé at tjekke op på den pris, som man betaler. Der er et hav af udbydere af mobilabonnementer – og et væld af forskellige abonnementer, som man kan vælge imellem. Disse abonnementer indeholder forskellige fordele – og står som regel til vidt forskellige priser. Ved at sammenligne priser kan du hurtigt se, hvad dit nuværende abonnement indeholder, og hvad du vil kunne få ved at skifte din nuværende løsning ud med en anden.

Forsikringer

Der er mange forskellige forsikringer, som naturligvis er rigtig vigtigt at have. Men det betyder naturligvis ikke, at man bør betale for meget dem! Der er faktisk i rigtig mange tilfælde en god håndfuld penge at spare ved, at du sørger for at lave dig et lille pristjek af dine forsikringer. Der vil for mange mennesker kunne være flere tusinde kroner at spare på ens forsikringer hver eneste måned, hvis man sørger for at tage et kig på de priser, som man betaler på nuværende tidspunkt – og sammenligne priserne med, hvad man i visse tilfælde vil kunne nøjes med at betale hos konkurrenterne.

Et godt tip er i den forbindelse desuden at sørger for at snakke med et par forskellige forsikringsselskaber. Der kan nemlig godt være mulighed for, at du vil kunne få en samlerabat på dine forsikringer hos en hel del af de selskaber, der tilbyder forsikringer. Med andre ord: Skal du både have tegnet en husforsikring, indboforsikring, bilforsikring m.v. kan det være klogt at overveje at samle dette ét samlet sted. Det kan nemlig tit udløse en ekstra samlet rabat. Tag denne dialog med dit forsikringsselskab og hør dem om denne mulighed.

Internet

De færreste kan undvære internet i dagens Danmark. Men hvad de fleste sagtens kan undvære er at betale for meget!

Der er massevis af steder, hvor du kan finde løsninger indenfor internet – og der er med årene kommet en del flere udbydere af internet til i Danmark. Dette gør også, at der kan være god mulighed for at tage et kig på lige netop denne udgift, som du har hver måned til din internetløsning – måske er der en billigere mulighed – og måske endda hvor du samtidig får noget, som er endnu hurtigere? Et sted at starte kan eksempelvis være på en hjemmeside, som den der hedder Gobredbaand. Denne portal vil kunne hjælpe dig godt på vej til at finde frem til den bedste løsning indenfor internet, så du får fundet dig en god og prisbillig bredbåndsløsning. Siden sammenligner priser hos forskellige udbydere, så du hurtigt og nemt får dig et overblik over prisforskellen hos landets udbydere – og derved kan spare dig selv for en del penge i det månedlige budget.